Northern Stars ryJulkaistu: 02.07.2024 20.39

Uusi junioripäällikkö aloittaa tehtävässään!

Northern Starsin perheeseen uusin vahvitus 1.7.2024 alkaen, lämpimästi tervetuloa junioripäällikkö Joni Salo-oja!

Tässä Jonin tervehdys,

"Heipsan kaikki!

Uudenkarhea juniorivalmennuspäällikkö täytynee esitellä kansalle myös, että tietää kenen kanssa toimitaan.

Salibandyn parissa on tullut pyörittyä vuodesta 1993 lähtien, jolloin yläastekavereiden kanssa laitettiin paikalliseen puulaakisarjaan joukkue ja otettiin tukkapöllyä aikamiehiltä. Nälkä kuitenkin kasvoi syödessä ja vaikkei pelaajaura vienytkään pidemmälle niin salibandykärpänen puraisi lopullisesti. Oma pelaajaura ei otsikoita suuremmin nostanut, vaikka haaveet olivat korkealla.

Kirkkonummella aikanaan ensimmäiset piirrot sain fläppitauluun mutta tie vei muutaman kauden jälkeen toisaalle. Turkuun muutto vei minut FBC Turkuun, jossa menikin lopulta 13. kautta ja tuo aika muutti omaa näkemystä aika vahvasti siitä mitä valmennus kaikkiaan on. Sählykoulusta A-tyttöihin tuli polku käytyä, osa askelista pariinkin kertaan.

Turusta sai alkunsa myös eräs tyttö- ja naissalibandyyn keskittyvä podcast joka tulevana syksynä aloittaa jo viidennen kautensa, vaikkakin uudella nimellä. Sen myötä on saanut ilon ja etuoikeuden tutustua uusiin ihmisiin ympäri maan ja saanut haastetta omaan näkemykseen sählystä.

Podin lisäksi minun ääntä on saattanut kuulla myös F-liigalähetyksissä, noissa piireissä on kolme kautta vedetty etunenässä naisten liigaa mutta myös miesten pääsarjoja ja naistenkin Divarin puolella on debyytti tehty.

Nyt alkaa seuratasolla uusi haaste, kun lähdetään työntämään yhtä Suomen suurinta tyttö- ja naispuolen salibandyseuraa eteenpäin. Innolla odotan eri ihmisten kohtaamisia ja sitä kautta jalkeille saatavia yhteistyökuvioita. Intoa on valtavasti ja nyt jo käydyt keskustelut ovat antaneet selvän kuvan siitä että olen astunut oikeasta ovesta sisään. Nyt alkaa nöyrä työnteko.

Toivon matalalla kynnyksellä yhteydenottoja, parempi on kysyä ja selvittää kuin jättää huoli muhimaan. Ilo olla täällä, kiitos luottamuksesta!"

Floorball Club Northern STARS, Espoo Finland // #onlypositivevibes


Contact us: heidi@northernstars.fi / toimisto@northernstars.fi