A-tyttöjen SM-karsintojen ennakko

16.08.2017

Northern Stars A-tytöt ovat viime kauden päättymisen jälkeen jatkaneet omalla tavallaan
harjoittelua. Oman haasteensa asiaan on tuonut kotihallin uudistustyöt mutta haasteista ollaansuoriuduttu ja vähitellen katseet suunnataan lähes valmiiseen upeaan K3 sport areenaan. Joukkueesta ei kasvanut ulos viimekaudesta yhtään pelaajaa ja 00 tyttöjen siirryttyä joukkueeseen onkin pelaajien kohdalla runsauden pulaa koska kaikkien ollessa terveenä emme saa pöytäkirjaan kaikkia millään mahtumaan samalla kertaa. Onneksi A-tytöt harjoittelevat ja tekevät muutoinkin tiivistä yhteistyötä naisten 2-divisioonan joukkueen kanssa joten kaikille tytöille on luvassa pelejä sekä mahdollisuuksia kehittyä pelaajina. Lisäksi osalla pelaajista on mahdollisuus tavoitella pelipaikkaa SB Pron liiganaisissa. Joukkue vietti salibandyvapaata muutaman viikon päättyneen kauden jälkeen ennenkuin katseet käännettiin tulevaan. Kesäharjoittelun yhteisharjoitteet sekä omatoimijakson tytöt ovat hoitaneet esimerkillisesti ja jatkaneet kasvuaan urheilijan polulla. Joukkueemme ei juurikaan käytä hyväkseen minkäänlaisia testistöjä mutta pelkästään silmällä on havaittavissa että tyttöjen tekemisen taso on noussut keväästä, nyt onkin mielenkiintoista nähdä mihin se riittää.


Omatoimijaksolla tytöt ovat kiinnittäneet huomiota henkilökohtaisen harjoitusohjelmien mukaisesti niin peruskestävyyteen, vauhtikestävyyteen, suunnanmuutosnopeuteen, liikkuvuuteen kuin kehonhallintaankin. Yhteisharjoittelussa olemme pyrkineet kasvattamaan tyttöjen reagointia peliin kuuluisan robottisalibandyn mukaisesti. Ryhmäytymiseen ja joukkuehenkeen olemme kiinnittäneet erityistä huomiota joten sekä Nuuksion vaellus- viikonloppu että Ruotsin yhteisleiri SB Pron kanssa olivat erittäin onnistuneita. Harjoitusotteluita olemme kotimaassa pelanneet muutaman sekä Ruotsin leirillä kolme. Tulosta tärkeämpää niissä on ollut saada sisäistettyä pelitapaa sekä saada
kaikille tytöille pelituntumaa sekä valmius hypätä kaukaloon missä tilanteessa tahansa.
Joukkueemme lähtee karsintoihin terveydellisesti hyvässä tilanteessa koska kaikki tytöt ovat terveinä ja valmiita hoitamaan omat tehtävänsä joukkueen hyväksi. Joukkueen taustat sekä tukijoukot ovat yhtenäiset ja mahdollistavat tyttöjen keskittymisen olennaiseen. Opiskelu- ja työpaikat ovat suhtautuneet positiivisesti tyttöjen osallistumiseen joukkueen toimintaan joten näille tahoille myös iso kiitos.

Joukkueemme on tarkoitus nimenomaan olla joukkue, joten yksittäisiä pelaajia ei pysty eikä
kannata nostaa esille. Joukkueemme kaikki pelaajat ovat sitoutuneet pelitapaamme joten
yksittäisissä tilanteissa kaikki ovat onnistujia ja sitä kautta äärimmäisen tärkeitä koko joukkueelle.

Lohkomme muihin joukkueisiin perehdymme tuonnempana.

Tsemppiä oman karsintalohkomme joukkueille sekä muillekin karsintoihin osallistuville!

Northern Stars A on valmis!

26.08.2019STARS B1 SM-sarjaan!
13.10.2018A-tytöillä kauden kotiavaus sunnuntaina!
10.09.2018A-tytöt SM-sarjaan
16.08.2017A-tyttöjen SM-karsintojen ennakko
18.11.2016B-tyttöjen jäähallipelissä luvassa laatusäbää!
11.11.2016Isänpäivän kunniaksi luvassa taisteleva ja lämminhenkinen ottelu!
21.10.2016Tähdet haastavat sarjakärjen Ylöjärvellä!
10.10.2016B-tytöille täysi pistepotti Mynämäeltä!
09.10.2016Nälkäiset Starsin B-tytöt lähtevät hakemaan pisteitä Mynämäeltä!
07.10.2016B-tyttöjen toisessa SM-sarjan pelissä vastaan asettuu Rankat Ankat!

Siirry arkistoon »