Isänpäivän kunniaksi luvassa taisteleva ja lämminhenkinen ottelu!

11.11.2016

ns_vs_loisto.pngLähes kuukausi on saatu harjoitella edellisen tuloksellisesti tappiollisen mutta pelillisesti erinomaisen Pirkat pelin jälkeen ja vihdoin päästään mittaamaan osaamistamme ja kehittymistämme pelissä. Kun vastustajaksi asettuu Loisto, joka on viime kaudelta paitsi B-tyttöjen myös C-tyttöjen suomen mestari, niin voidaan kiistatta todeta että vastustaja on todellakin maan terävintä kärkeä ja tarjolla on laadukasta tyttösalibandyä.

Ennakkoveikkauksissa asiantuntujat eivät välttämättä ole sijoittaneet Loistoa aivan kärkipäähän mutta joukkue on jo alkukaudesta osoittanut kuuluvansa sinne. Oletettavasti asiantuntijat arvelivat muutaman huippupelaajan siirtymisen toisaalle vaikuttavan joukkueeseen enemmän kuin on käynytkään. Valmennuskaksikko Matti Pienihäkkinen ja Timo Urhonen ovat niin korkeatasoisia mestareita että saavat houkuteltua vuosi toisensa jälkeen lahjakkaita ja motivoituneita tyttöjä joukkueeseensa ja lopusta pitää huolen herrojen valmennustaito.

Loistossa on useita tyttöjä jotka ovat eri turnauksissa pelanneet myös omassa tutussa peliasussamme mm. Prahan ja Storvretan turnauksissa ja jopa itse valmentajaguru Matinkin vaatekaapista löytyy Northern Stars- asusteita, koska hän on kahdesti käynyt Prahassa valmentamassa seuramme joukkueita menestykseen.

Oman joukkueemme pitkä tauko peleistä on mennyt harjoitellessa, jota on kuitenkin harmittavasti haitannut flunssakausi sekä pienet loukkaantumiset. Joukkueemme tyttöjä on ollut kuitenkin A-tyttöjen ja naisten joukkueen matkassa tutustumassa mm. Latvian naisten maajoukkueen pelitapaan sekä Oululaisen SS Rankat Ankat naisten Liigajoukkueen vauhtiin Suomen Cupissa. Osa tytöistä on saanut lisäpelejä A-tyttöjen erittäin kovatasoisessa 1- divisioonassa.

Harjoiteltukin on, ja varsin kovaa. Ensimmäiset kaksi viikkoa keskityttiin erityisesti kaukalon ulkopuolella fysiikkaan sekä nopeuteen ja kaukalossa pelinopeuteen. Viimeisen viikon olemme keskittyneet oman pallollisen pelin kehittämiseen. Olemme pyrkineet saamaan tytöistä nopeammin ja suoraviivaisemmin peliin reagoivia pelaajia, jotka uskaltavat haastaa vastustajaa myös paineen alla. Nyt kun flunssakausi näyttäisi sivuutetulta ja loukkaantumisistakin toivuttu saamme sunnuntaina jalkeille varmasti laajan ja hyvin liikkuvan koostumuksen jolla ei varmasti virta ja taistelutahto lopu edes peliajan käydessä vähiin! Toivommekin joukkueemme esittävän paljon hyvää kaksinkamppailupelaamista, laadukkaita laukauksia sekä muutenkin tehokasta viimeistelyä.

Vastustajamme Loisto on erinomainen joukkuepelaamisessa erityisesti pallollisena. Joukkueessa on muutama nuori nopeajalkainen tyttö joiden kanssa saamme varmasti olla puolustuksellisesti tarkkoina. Näistä mainittakoon erityisesti #13 Nea Keihäs sekä #10 Ulla Valtola. Näille tytöille hyviä syöttöpaikkoja ja viimeistelyä tarjoilee mm. #17 Sini Niinikoski sekä hirmuisen laukauksen omaavat # 22 Laura Virtanen sekä #88 Laura Pakarinen.

Joukkueessa on kuitenkin koko laajuudella liikkuvaa ja pallotaitavaa peluria, joista jokainen kykenee erittäin taitaviin suorituksiin. Tarkkana saamme olla koko Loiston joukkueen kanssa varsinkin kun valmennus tunnetusti on erittäin taitava löytämään vastustajasta taktisesti heikoimmat kohdat ja iskemään niihin. Tästä syystä pitää meidän tyttöjen olla valmiita reagoimaan nopeasti pelin sisällä tapahtuviin käänteisiin. Samoin meidän valmennuksen pitää olla valmiina haistelemaan Matin ja Timon aivoituksia sekä reagoida niihin välittömästi.

Isänpäivän kunniaksi ajatuksemme on tarjota seurattavaksi peli, jossa kaksi varsin hyvin toisensa tuntevaa joukkuetta pelaavat taistelevan ja lämminhenkisen ottelun.  Lopputuloksena toivottavasti on viihdyttävää katseltavaa kaikille runsas lukuisesti paikalle tulleille omiaan kannustaville katsojille. Isät tulemme huomioimaan meille isille tunnetusti erittäin tärkeällä asialla; meillä on tarjolla pikku purtavaa juhlapäivän kunniaksi.

26.08.2019STARS B1 SM-sarjaan!
13.10.2018A-tytöillä kauden kotiavaus sunnuntaina!
10.09.2018A-tytöt SM-sarjaan
16.08.2017A-tyttöjen SM-karsintojen ennakko
18.11.2016B-tyttöjen jäähallipelissä luvassa laatusäbää!
11.11.2016Isänpäivän kunniaksi luvassa taisteleva ja lämminhenkinen ottelu!
21.10.2016Tähdet haastavat sarjakärjen Ylöjärvellä!
10.10.2016B-tytöille täysi pistepotti Mynämäeltä!
09.10.2016Nälkäiset Starsin B-tytöt lähtevät hakemaan pisteitä Mynämäeltä!
07.10.2016B-tyttöjen toisessa SM-sarjan pelissä vastaan asettuu Rankat Ankat!

Siirry arkistoon »