Tähdet haastavat sarjakärjen Ylöjärvellä!

21.10.2016

Melkein kaksi viikkoa lepoa edellisestä Wirmo pelistä ja tällä kertaa suuntaamme Ylöjärvelle haastamaan Pirkkalan Pirkkojen joukkuetta joka on sarjan alkupuolella ollut täysin pitelemätön. Kolme ottelua, kolme voittoa ja maalisuhde 33-9. Näillä meriiteillä Pirkat ovat ennakkosuosikki ja meille jää vain mahdollisuus tehdä kiusaa.

Onneksi salibandy on kuitenkin yllätyksellinen peli ja lähdemme taatusti haastamaan tosissamme Pirkkoja. Parin viikon pelitauon aikana olemme pyrkineet saamaan omaa puolustuspelaamistamme parempaan malliin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on nähty sekä kentällä että oheisharjoittelussa. Uskoisinkin että joukkueemme on taas hieman valmiimpi ja taitavampi kuin edellisesssä pelissä.

Vastustaja Pirkat on melko hyvin tunnettu joukkue, joka viime kaudella pelasi sekä B-tyttöjen että C-tyttöjen SM-sarjaa käytännössä samalla joukkueella kuin nytkin. Joukkueessa on äärimmäisen taitavia yksilöitä, jotka ovat pelanneet keskenään jo pitkään ja löytävät toisensa kentällä tämän vuoksi erinomaisesti. Pelaajarinki ei ole mitenkään laaja mutta laatu korvaa määrän tässä tapauksessa.

Pelaajista kannattaa erityinen huomio kiinnittää Suvi Hämäläiseen (3 ottelua 13+4=17 pistettä) sekä Pinja Myllymäkeen (3 ottelua 10+ 5=15 pistettä) joiden tekeminen on alkukaudesta ollut erittäin tehokasta. Kun mukaan lisätään kentällisen sentteri Mila Manninen sekä puolustajan tontilla peliä tekevä Tea Hoikkala on hankalin syömähammas vastustajastamme nimetty. Mukaan voidaan lisätä vielä isokokoinen, hyvin peittävä ja erinomaisesti peliä avaava maalivahti Helmi Rasi jolloin saa itse olla varma että edessä on ihan hikinen iltapuhde.

Oman joukkueemme tilanne on pelaajiston osalta hyvä. Poissa on varmuudella vain Laura Hämeen-Anttila ja Riikka Kautto. Lisäksi muutaman pelaajan kohdalla kunto ratkaistaan perjantaina aamupäivällä. Jalkeille saamme kuitenkin kolme täyttä kentällistä. Onneksi koulujen syyslomatkaan eivät juurikaan vaikuta tekemiseemme. Harjoitusjakso on mennyt suunnitelmien mukaisesti. Pallon kanssa on tehty paljon töitä ja onpa hieman hikikin saattanut hetkittäin puskea tytöillä otsalle. Mitään hevoskuuria emme kuitenkaan ole vetäneet vaan paikkojen pitäisi olla kohtuullisen irtonaiset eikä ylimääräisiä jumeja olla.

Valmennuksellisesti olemme jännän äärellä kun kaksi kolmasosaa valmennuksesta on estyneitä matkustamasta Ylöjärvelle, onneksi tässäkin laatu korvaa määrän ja edelleen ollaan tässäkin asiassa luottavaisia joukkueeseen.

Luvassa on taatusti erinomainen tasonmittari meille. Vastustajalla on tulikuumia pelaajia, jotka haluavat ratkoa pelejä. Luotto omiimme on kuitenkin täydellinen. Varmaa on ettei Pirkat tule meitä helpolla päästämään mutta emme sitä haluakkaan. Olemme valmiit vetämään haalarit niskaan ja taistelemaan jokaisesta pallosta ja tilanteesta täysillä.  Mielenkiintoinen ilta odotettavissa. Toivottavasti saamme hyvän alun peliin ja kilvoittelemme erinomaisen pelin. Tuolloin lopputulos voi olla mitä tahansa!

26.08.2019STARS B1 SM-sarjaan!
13.10.2018A-tytöillä kauden kotiavaus sunnuntaina!
16.08.2017A-tyttöjen SM-karsintojen ennakko
18.11.2016B-tyttöjen jäähallipelissä luvassa laatusäbää!
11.11.2016Isänpäivän kunniaksi luvassa taisteleva ja lämminhenkinen ottelu!
21.10.2016Tähdet haastavat sarjakärjen Ylöjärvellä!
10.10.2016B-tytöille täysi pistepotti Mynämäeltä!
09.10.2016Nälkäiset Starsin B-tytöt lähtevät hakemaan pisteitä Mynämäeltä!
07.10.2016B-tyttöjen toisessa SM-sarjan pelissä vastaan asettuu Rankat Ankat!
22.09.2016B-tyttöjen SM-sarjan kotiavauksessa vastassa TPS

Siirry arkistoon »