Stars - SB Vaasa

Stars Arena

Otteluraportti Stars P19 - SB Vaasa

Otteluraportti Stars P19 vs SB Vaasa la 24.9.2022 @StarsArena

Jälleen päästiin todistamaan varsinaisia maalikarkeloita, kun Stars P19 otti haltuunsa tarjolla olleet kolme sarjapistettä.

Kuten ennakkoon osattiin ounastella, helpolla ei tällä kertaa päästy vaan vierailijan päättäväinen asenne tuotti jopa jännitettä otteluun ja voittajaa saatiin odottaa värikkäiden vaiheiden jälkeen loppuminuuteille asti.

Ensimmäisen vauhdikkaan kokokentän karvauspelin ja päästä-päähän tyylisen erän jälkeen pelikuri alkoi löytymään ja peli siirtyi enemmän taktiselle osastolle. Puolustuspäässäkin peittopeli alkoi toimimaan.

Toinen erä taputeltiin kohtuu tasaväkisesti erän päättyen tulostaulun numeroihin 11-6 Starsille.

Kolmannen erän rytmin sotki täysin jatkuvasti pystyyn nousseet tuomariston kädet. Nähtiin kuusi kakkosta ja viisikkopeliä alle puolet erästä; erikoistilannepelaamisen harjoittelua molemmille joukkueille varsin runsaasti.

Loppu kuitenkin hyvin, kolme pistettä jää Stars-leiriin 14-9 numeroin. Vaasan pojille propsit varsin hyvästä taisteluhengestä ja heillä on taitava, nopeajalkainen ja palloa hyvin liikutteleva porukka liikkeellä. Uskallan jopa sanoa, että sarjassa jokaisen joukkueen on onnistuttava omassa tekemisessään heitä vastaan pelatessaan.

Seuraavaksi Stars saa punoa juoniaan harjoituksissa parin viikon ajan ennen Ilveksen kohtaamista kotikaukalossaan. SB Vaasa jatkaa Espoo-vierailuaan sunnuntaina kohdaten Indiansin samaisella hallilla. Tsemppiä SB Vaasalle sunnuntain koitokseen ja kiitos Starsin kotikentällä vierailusta!