A-tytöt vierasotteluun Mosalle!

09.10.2018

 

Sunnuntainen peli Loistoa vastaan on käsitelty. Ottelu oli erittäin tasainen lähes kaksi ja puoli erää, kunnes tapahtui jotain käsittämätöntä jonka jälkeen Loistolta onnistui kaikki ja meiltä ei mikään. Kaksi erää olimme jopa maalintekotilanteissa hallitsevampia. Vaikka poikkeuksellisen hyvällä prosentilla onnistuimme olisi Loiston kaltaista joukkuetta vastaan pitänyt olla vielä huomattavasti terävämpiä viimeistelyssä jotta olisimme onnistuneet pisteet ottamaan mukaan kotimatkalle. 

 

Heti ottelun päätyttyä aloitimme kuitenkin valmistautumisen jo keskiviikon paikalliskamppailuun Mosalla, jossa ottelua emännöi EräViikingitKotimatkalla söimme hyvin ja pidimme välittömän purkutilaisuuden ottelusta sekä suuntasimme jo ajatuksiamme keskiviikkoon.  Maanantaina harjoittelimme kevyesti yhdessä B-tyttöjen kanssa ajatuksena saada turha tukkoisuus poistettua elimistöstä. Tiistaina harjoittelimme Sipoossa yhdessä ÅIF:n naisten kanssa laadukkaasti. Kaiken järjen mukaan asioiden pitäisi olla erittäin hyvällä mallillaan taas huomenna kun peli alkaa. Pienten sairastumisten sekä sunnuntain ikävän loukkaantumisen takia muutama pelaaja on poissa kokoonpanosta mutta onneksi oma ryhmämme on sen verran laaja että tarvittaessa B:stä apuun tulevien tyttöjen kanssa saamme jalkeille täyden pöytäkirjan. Valitettava poissaolo on myös erinomaisesti kauden aloittaneen Laura Hämeen_Anttilan puuttuminen kokoonpanosta johtuen loppuviikosta olevasta ErVin naisten liigapeliin valmistautumisesta. Toki tässä yhteydessä voisi myös olettaa ettei myöskään ErVillä ole liigatyttöjä kokoonpanossaan? 

ErVi saa jalkeille joka tapauksessa erittäin mielenkiintoisen joukkueen koska tarvittaessa A-tytöt saavat apuja lahjakkaista B-tytöistä. Joukkueen runkona oleva A-tyttö ryhmä on pelannut yhdessä jo vuosia, joten yhteinen sävel on taatusti löytynyt niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.  Sara Virtala, Leona Sihvonen, Noora Tervonen sekä Hanna Pukero pelaavat viime varmasti viimeisen juniori kautensa mahdollisimman menestyksekkäästi. Lisäksi nuoremmista tytöistä mm. Amanda Nyberg sekä Anni Räisänen ovat jo nykyään erittäin taitavia tulevaisuuden suurpelaajia. Kun ErVillä on maaliin asetta erinomainen Milla Jaatinen tulee meidän olla erittäin huolellisia maalintekoyrityksissämme.  

 

Oma pelimme tulee olemaan pitkälti totutun tuttua tekemistä, jossa pyritään puolustamaan ja hyökkäämään koko viisikon vahvuuksilla. Pieniä ketjukoostumuksen muutoksia olemme joutuneet tekemään poissaoloista johtuen mutta pelaamisen perusajatus pysyy edelleen ennallaan Pyrkiessämme ainakin pallonhallintaa sekä kontrollituihin . Viisikkopelaamisemme on tärkeämpää kuin yksilöt mutta pienoisen huomioinnin kohteeksi voinee ottaa B:stä mukaan tulevat Venla Airaksisen, Noora Airikkalan sekä yhden pelin karsinnoissa pelanneen Jasmine Hammarbergin.  Tavoitteemme on kuitenkin saada joukkueena mahdollisimman yhtenäinen ja kokoajan kehittyvä peli ja kausi. 

27.08.2019SB-Pro / Northern Stars A-tytöt SM-karsinnoissa
26.08.2019STARS B1 SM-sarjaan!
21.08.2019NORTHERN STARS TÄYTTÄÄ 5 VUOTTA!
20.10.2018A-tytöillä toinen kotipeli
13.10.2018A-tytöillä kauden kotiavaus sunnuntaina!
09.10.2018A-tytöt vierasotteluun Mosalle!
06.10.2018A-tytöt sarja-avaukseen hallitsevaa mestaria vastaan!
10.09.2018A-tytöt SM-sarjaan
06.09.2018A-tyttöjen karsintaennakko
28.08.2018A-tyttöjen kapteenisto valittu

Siirry arkistoon »